• tam olarak yazmak gerekirse ki gerekir:
    kalabalık ve müzikli ortamlarda "birlikte oldukları kızın" arkasında duran, hem kıza dayanan hem de kızı kollayan adamlardır bunlar.

    çift olarak gittikleri yerlerde kızın tam arkasında durur bunlar. bu yüzden gözgöze gelmeleri, elele tutuşmaları mümkün olmaz. iki çeşidi vardır.
    biri; çok samimi olmasa bile koruyucu bir tavır göstererek kızın kalabalıkta kendisinden başka birisi tarafından rahatsız edilmesini önlemek ister. neden kendisinden başka biri tarafından? çünkü kızı kendisi kollamak istemektedir.
    diğeri ise; zaten düzeyli bir birliktelik içindedir. yani kalabalık ortamda olmasa bile kızın arkasında durma özgürlüğüne sahiptir. böyle bir ortamda dosta düşmana bu pozisyonu göstermek amacındadır.

    dışarıdan birbirine kenetlenmiş iki kaplumbağa gibi duran bu çiftin çevreye verdiği en önemli rahatsızlık kızın adama birşey söylemek için yan dönüp avaz avaz bağırmasıdır. adam için böyle bir sorun yoktur. çünkü kendisi pozisyon üstünlüğü sayesinde kızın hem kulağına üfleme hem de konuşma şansına sahiptir.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap