4099 entry daha
  • ilk basta chp genel baskani kemal kılıçdaroğlu ve diger parti yoneticilerinin desteklerini esirgememesi gereken aday.
    sosyal medya hesaplarindan kemal kilicdaroglu basta olmak uzere 100'e yakin vekilden de ses yok. ne bir tebrik ne de bir fotograf haber paylasimi olmadi. chp kurumsal hesaplari da sessiz kaliyor. muharrem ince'nin mitinglerini duyurma sansi yok. bir iki yerel gazetenin ya da halk tv'nin yayinladigi kadariyla az sayida goruntulerde muharrem ince tek bir otobusun tepesinde toplanan kalabaliga kendisini anlatmaya calisiyor. tek basina secim kazanilamaz. eger secimleri kazanmak istiyorlarsa parti olarak adaylarinin arkasinda durmalilar.
    kemal kilicdaroglu 3 gundur yok ! nerede ? neden parti olarak sessizler ? neden destek yok ? chp adayini desteklesinler ya da bizi kandirmayi biraksinlar. chp milletvekilleri de kendilerine gelsin. genel secimler yapilacak en azindan genel secimler icin calissinlar. genel secimler zaten tamamen yok sayiliyor. o konuda hicbir hareket yok.
    baskanliga hayir , referanduma hayir , secimlere hayir , kaybedilen secimler sonrasi hayir , ona hayir , buna hayir dediniz dediniz bugun evet degilse ne zaman evet diyeceksiniz ? cumhurbaskani adayiniza evet diyecek misiniz demeyecek misiniz ?
    adayinizi sizler yalniz birakirsaniz halk nasil desteklesin ? eger burayi muharrem ince ya da ona ulasabilen birileri okuyorsa lutfen rica ediyorum ilk once partiden ve vekillerinden destek istesin. bu is boyle olmaz , olmadi ,olmayacak ! artik bu duruma bir dur demek gerekiyor.
31527 entry daha
hesabın var mı? giriş yap