91 entry daha
  • 15 temmuzda provasını yaptığı şeyler yaşanacaktır.

    15 temmuzda adam bir güzel tatbikat yaptı, hayranlarının sadakatini ölçtü. bu adamlar benim için sokağa inip ölür/öldürür mü testi yaptı ve olumlu sonuç aldı.

    o gün aksi bir sonuç çıktıgında ne mi olacak? önceden ayarlanmış ajanlar iyi parti/chp ya da fetö sanki oyları çalıyormuş gibi görünecek. bu görüntüler o an tüm tv lerde yayınlanacak. işte polis oy çalan şebekeye suçüstü yaptı diyerek oy çalan muhalefetle polisin arbede görüntüleri yayınlacak.

    bu esnada erdoğan tv lere çıkıp tüm halkımı milli iradeye karşı gelenlere dur demeye sokaklara davet ediyorum diyecek. fetöcüler oylarımızı çalıyor yaygarası kopacak. millet elinde palayla sokaga inecek.

    bundan sonra zaten sandık güvenliği vs kalmadıgı için oylar değiştirilecek. 15 temmuz gecesi gibi bir kaos olacak. eli bıcaklı tipler devlet dairelerinde hatta ysk da kol geziyor olacak. ondan sonrası zaten kolay. ortada kaybolmus, manipüle edilmiş binlerce sandık. ysk da cirit atan insanlar.

    sonra seçim sonucları acıklanacak. hooop yüzde 55 akp.

    protestoları engellemek için de erdogan yine sahneye cıkacak. halkımı hem kutlamaya hem demokrasi nöbetine davet ediyorum diyecek. en az 15 gün bu tayfa sokaklardan çekilmeyecek. halk otobusleri bedava meydanlara tasıyor olacak.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap