1 entry daha
  • o eski sevgili diye tabir edilen bendim bi zamanlar. hep korkardım onu rahatsız etmekten. bu bağlamda kendimi hatırlatmak adına hep araya uzun zamanlar koydum. mesela 6-7 ay aralıklarla kendimi hatırlatmaya çalışıyordum. bi şansım var mı görmek istiyordum.

    hiç birine cevap vermedi sağolsun. sonuncusunda evinin önünde olduğumu ve konuşmak istediğimi söyledim. biraz sert bi üslupla. asla saygısızlık yapmam sadece bazı cevaplar istiyordum ve kendimden emin görünmek istedim galiba. gelmedi. cevapta vermedi.

    nasıl yaptım ettim bilmiyorum ancak korkutmuşum bi şekilde. ya da kandırdılar beni korkuyor diye. o gün gideceği bi yere benden korktuğu için gitmemiş. ablasından öğrendiğim kadarıyla böyle. hayatımda üzüldüğüm ve kendimi çok kötü hissettiğim anlar fazla değildir. o anların ilk sırasına o cümleyi duyduğum dakikaları koyabilirim. aradan 2 sene civarı geçti ve ondan sonra hiç bi girişimim olmadı.

    ne yazık ki, taraflardan biri seviyorsa ayrılığın kolay bi yolu yok. kabullenmek insana kendini daha zayıf hissettiriyor. yöntem falan kasmaya gerek yok ancak karşınızdaki de bi zamanlar sevmiş olduğunuz birisi. onun anlayabileceği bi şekilde durumu izah etmek gerekir diye düşünüyorum.

    onun yapmadıkları ya da yapamadıkları üzerine bi ayrılık temellendirmek yerine, karşıyı suçlamak yerine kendinizin de yanlış tercih yaptığını belirtmesi gerekiyor diye düşünüyorum. önünüze bakmak için ondan fırsat istemeniz gerektiğini düşünüyorum. mutlu olmak istediğinizi onunla mutlu olmayacağınızı söylemeniz gerekiyor.

    lakin, bu kadar sevip bu kadar süre ona ulaşmaya çalışmamamın tek sebebi onu mutsuz görmek istememem.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap