6 entry daha
  • bana fena halde dogma filmindeki catholicism wow! kampanyasını hatırlatan temaya sahip gala. jared leto da tam bir buddy christ olmuş, al tam boy maket yap koy kilisenin girişine herkesi katolikliğe çağırsın*. bu arada met galasının bu yılki fotoğraflarını iyice inceledikten sonra izleyin bence dogma filmini, çok gülersiniz. catholicism wow! kampanyasinin videosunu da koyayim da tam olsun: george carlin'den sizin icin geliyor.

    ayrıca bizde yıllar önce (yazar burada doksanlar diyor) dönen bir pop klibi vardı, adını hatırlayamadığım sibel alaş benzeri bir abla rahibemsi bir kıyafet giymişidi, biz güldüydük ama hey gidinin kadın vizyonermiş.

    seneye bu heavenly bodies serisine heavenly bodies: fashion and muslim imagination temasıyla devam etseler de biraz da bizimkilere gülsek. gerçi radikal islamcı bir manyak gidip oraları bombalayabilir, ne de olsa islam hoşgörü dini. yalnız böyle bir gala böyle bir temayla yapılabilse cidden iyi güleriz ha. gerçi tesettürün moda olacağı tutarsa gülemeye de biliriz, bilemedim.

    son olarak zendaya kim bilmiyorum ama kıyafeti saçı hem tema hem karakter yaratma hem de orjinal yorumlama açısından efsane olmuş, ona hiç gülemedim hayran hayran baktım fotoğraflarına.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap