2 entry daha
  • hukuk kurallarina uygun bir kilif bulmus olsalar dahi rezalettir! allah bu mantiga sahip insanlarla beni karsilastirmasin insallah. “kedi, kopek, timsah, yilan” demisler bir de sozlesmede. oncelikle yilan ve timsah beslemek zaten turkiye genelinde yasak, site yonetimi keske once bunu ogrenseymis.

    “ınsanlari rahatsiz ediyordur, once insanlara saygi” diyenlere de diyecegim bin tane kelime var ama... eski evimizde asagi katta bir bebek vardi; cocuk kolikti ve 3 yasina kadar bu boyle devam etti. 3 yil boyunca istisnasiz haftanin 7 gununun 5’i, cocuk geceleri en az 2 saat beni uyutmadi aglamasiyla. kapiya dayanip “insanlara saygin olsun be cocuk, zirlayip durma” demedim. cunku insanlik hali.... su an ust kattaki yasli komsumuz neredeyse her gun gece 10-11 gibi salonu supuruyor, sanirim halilari da yok, surekli tepemde gir gir ses. ha bir de kulaklari duymadiklari icin kendi aralarinda konusurken yuksek sesle konustuklarindan butun hikayeyi duyuyorum. bunun icin de gidip “once insana sayginiz olsun bre herifler” demedim.

    su sacma sapan hayvan dusmanliginizdan kurtulun bencil insan, evde bulunan ne kedi, ne kopek senin kadar cevreye zarar vermez. asiri rahatsiz eden ve dayanilmayan bir durum var ise de, benim gibi sabretmeyip ricaci olup, aranizda cozmeye calisin.

    edit: hala burada “colugumu cocugumu parcalar, ciftlikte besleyin” diyen nefretcilerin de oldugunu gormek cok uzucu. bahsedilen kopek bir de jack russel, bit kadar bir kopek. kendi yaptiginiz igrenc, tum dogaya ve cevreye aykiri beton bloklarinizda geberin. ormanin icine site yapip, sonra o bahceye sokak kedisinin girmesini yasaklayin, cevresine zehir koyun. cok dogru, cok haklisiniz.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap