4 entry daha
  • keşke dinciler için de bir ilaç üretilse de aslında önce sizden kurtulsak. dünya üzerinde sizin kadar başkalarına karışan bir güruh yoktur, sizin kadar çok problem çıkarmaya yer arayan insanlar yoktur.

    -eşcinsel misin? din bunu beğenmedi.
    -kürtaj yaptırmak mı istiyorsun? din bunu beğenmedi.
    -alkol mü içeceksin? din bunu beğenmedi.
    -domuz mu yiyeceksin? din bunu beğenmedi.
    -benim ilahımdan başka bir ilaha mı inanıyorsun? din bunu beğenmedi + kelleni uçurabiliriz.
    -herhangi bir ilaha inanmıyor musun? "sen kimsin köpek" dedi din, üstüne kelleni de alabilirler.
    -ramazan'da sokakta sigara mı içiyorsun? din bunu beğenmedi, dövülebilirsin.
    -şeriata uygun giyinmedin mi? din bunu hiç sevmedi, döverler muhtemelen.
    -dini suistimal eden insanlara karşı mısın? "hocaefendimiz hakkında böyle konuşamazsın" dedi dinci
    -evlenmeden sevişiyor musunuz? din bunu beğenmedi.
    -kadınsın ve başın açık mı? din bunu beğenmedi.

    daha gider bu liste. dünyada dinciler kadar başkalarının hayatlarına karışmayı kendilerinde hak gören bir kitle daha yoktur. şu dünyada insanlar arasında bir hastalık varsa, bu hastalık kimseye karışmadan birbirini seven insanlar değillerdir. eşcinseller kimsenin ölümüne sebep olmazlar, dinin adıyla dünya tarihinde kaç milyon insan öldürüldü ve öldürülmeye devam ediyor? eşcinsellerin kimseye zararı dokunmaz, dincilerin ise sebep oldukları zararın haddi hesabı yoktur. eşcinseller kimseye düşüncelerini empoze etmezler, dinciler ise cehaletlerini yaymak için ellerinden geleni yaparlar. eşcinseller kimseyi ibneliğe zorlamazken dinciler bulaşıcı olmak isterler, isterler ki herkes kendileriyle aynı şeylere inansın.

    elini vicdanına koy benim dinci kardeşim, hangisi tanımsal olarak bir 'hastalığa' daha çok benziyor? hangisi daha bulaşıcı bu kavramların? hangisi kendini yaymak için bu kadar büyük bir çaba gösteriyor?

    anladık cahilsiniz, ama lütfen artık cehaletinizi kendinize saklayın. ve lütfen artık varoluşunuza dair bilgisizliğinizin size yaptırttığı şu saçmalıkları kesin, herkes huzur içinde yaşasın. çünkü toplumlarda huzuru bozan kitleler eşcinseller değiller, herkese karışmayı kendine hak gören cahillerdir. tabi bilgisizliğiniz yüzünden gökteki amcanızın binlerce yıl önce buyurduklarını uygulama ihtiyacı hissediyorsunuz, bu yüzden eşcinseller sizi rahatsız ediyor olabilir. açıkcası bu sizin sorununuz, eşcinsellerin değil. sorun değil, çözüm üretin. mesela insanları umursamayarak başlayabilirsiniz? başkaları kendi ilkel inançlarını size empoze etmeye çalışmadığından empati yapmanızı beklemek biraz fazla olmuyordur umarım, keza yaşamadan bilemezsiniz bazı şeyleri. ama hala kullanabildiğiniz bir kafanız varsa onu biraz çalıştırın, inançsız insanlar sırf inanıyorsunuz diye size, sizin başkalarına çektirdiklerinizi çektiriyor mu? aslında çektirmeliler, hak ediyorsunuz çünkü. sizin için de iyi bir ders olurdu bu.

    lütfen ortaçağdan kalma ilkel batıl inanışlarınızı kendinize saklayın ve insanları rahat bırakın. bu dünya sizden yeterince çekti. beyninizi kullanış tercihleriniz yüzünden birilerinin size inandırdığı bir cennet uğruna dünyayı cehenneme çeviriyorsunuz çünkü, ve bunu yaparken inanılmaz bir kararlılıkla mutlak doğru olduğunuzu düşünüyorsunuz. belki iyi bir niyetiniz vardır, ama sebep olduklarınızın sonuçları hiç de iyi şeyler değiller. bu yüzden lütfen,

    dininizi kendinize saklayın!!

    not: eşcinsel değilim, insanların istediklerine inanabilme özgürlüğüne saygı duyduğum kadar insanların istedikleriyle sevişebilme özgürlüğüne de saygı duyarım. kendi görüşleri yüzünden insanların hayatlarına karışanlara ve görüşlerine ise saygı duymam. genelde çok daha ağır konuşurdum ama iyi bir zamanıma denk geldi bu başlık, bu yüzden benim için epey saygı çerçevesinde bir entry oldu bu. dediğim gibi, istediğinize inanabilme özgürlüğünüze saygı duyarım, ama bu inandığınız şeylere saygı duyacağım anlamına gelmiyor.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap