2 entry daha
  • nerden baksan sallama gibi duran entry e konu olmuş iddia.

    birincisi eğer 5 tane cüce veya hobit değilseniz polo ile 5 kişi uzun yol yaptık çok rahat diyemezsiniz. bu kısım tartışmaya bile kapalı.

    ikincisi çanakkaleden eskişehire 400 km yol var. 4 saat civarı gidebilmeniz için en az 160 ile gitmeniz lazım. ki iddia sahibi de öyle yazmış. bu tip bir seyehat hele gibi polo gibi b segment bir araç ile kelle koltukta gitmek olur. ve yakıt öyle az yaktı muhabbeti olmaz. 5 kişi 60 kilodan 300 kilo yapar. *** o araç en az 10 litre yakar. tabii para çokomel durumu kişiye göre değişir.

    gelelim asıl konuya vw ye bok atan ekişici olarak cevaplıyayım. birincisi c segmenti arabaya biniyorum. 1.8 litre motoru var. ve polo dan çok daha pahalı bir araç. ben ikinci el aldığımda aynı paraya polo sıfır alıp üzerine para kalıyordu cebimde. uzanamama filan yok yani. istesem şimdi de polo alırım. allah düşürmesin pololara filan. polo belki seat ibizanın eline verir. belki dacia filan eline verir. hadi birebir kıyaslasan clio ile pejo 208 i de belki belli alanlarda geçebilir ama öyle her alanda üstün bir araç değil. yanlış hatırlamıyorsam daha düne kadar arka frenleri kampanalı bir araba lan bu. en boş polo ile en boş honda jazz ı kıyasla polo neden boş teneke deniyor anlarsın. sorunsuzluk desen bi yaris veya jazz değil.

    bence b segmentinin en silik araçlarından birisi polodur. citroen ds3 gibi bir araç varken polo alıp bu kafaları yaşamak ilginç.

    vw ye bu denli nefret duyulmasının çok sebebi var. bunun en önemli nedeni kullanan kitlenin mallığı. avrupada fakir arabası olarak * satılan vw türkiyede lüks araç zannediliyor. yoksa arabayla alıp verememe durumu yok.

    diğer nefret distribütörün tavırlarından kaynaklanıyor. götü boklu golf için 6 ay sıra bekletmek çok antipatik.

    bence polo alıp bizi kıskanıyorlar yhaa kafasına girmek cidden bir kişilik bozukluğu olabilir. bu şekilde düşünen varsa doktora gitsin. hatta bu sadece polo ve otomobil olarak düşünmeyin. polo yerine iphone koyun , pahalı çanta koyun. bu şekilde bi kafa yaşıyorsanız yol yakınken gidin tedavi olun. bunun bir sonraki aşaması başka araba kullananları ezmeye kalkmak filan.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap