• balıkesir'in en nadide ilçesi olan ayvalıkta bulunan eski kaymakamlık binasının yeniden restore edilmesiyle orada eğitim verilen yüksek okuldur.

    ayvalık'ın edremit yönü tarafı girişinde hemen sağ tarafınızda kalır. merkeze uzaklığı yürüyerek yaklaşık 16-17 dakika civarıdır.

    yüksek okulda;
    pazarlama
    turizm otelcilik
    mimari restorasyon
    işletme yönetimi

    olarak 4 bölümde eğitim verilir.

    kyk yurdu bulunmamaktadır. (en son öyleydi)

    okul kayıt dönemlerinde, kapının önünde duran mezar kazıcı yurtçuların sizi kandırmaması için önceden sarımsaklıdan ev arayışı da yapılabilir.

    fiyatları ortalamadır. öğrenci düzen her ilçede olduğu gibi ayvalıkta da bu tip insanların olması gayet normal olup mevcutları diğer ilçelere göre azdır.

    eğitimi konusuna gelirsek, herhangi bir ilçe üniversitesinden farksızdır. şu an okulun müdürlüğünü yapmakta olan (bkz: doç.dr. orhan şahin) hoca bir ara fetö olayları sonrasında soruşturma yemiş ama temiz çıkmıştır.

    okul kantini hayal edildiği gibi eğlenilen ve güzel muhabbetin döndüğü bir yer olmamakla beraber yeterince küçüktür. (2012)

    öğrencilerinin siyasi olaylarla pek alakası yoktur, reisçilik başgancılık, yoldaşçılık vs.

    sınavlardan sonrasında tercih yapacak arkadaşlarımız için mini bir bilgi vermek istedim. çünkü ben özellikle sözlüğe bakmıştım.
hesabın var mı? giriş yap