7 entry daha
  • bu âdâb ı daha önceden işitmeyenler için mevzuyu yerinde tecrübe ederek öğrenmek ufak çaplı bir şok yaşatabiliyor.

    balayı tatili fırsatını uzak doğu seyahati ile değerlendirmeye karar vermiş olan yakın iki arkadaşımız uzun sürecek bu seyahat için ilk durak olarak çin'i tercih ederler..

    ilk zamanlar bu başlıkta bahse konu olan çarpıcı gerçeklikten haberleri olmadan mutlu mesud etrafta gezinir ve çekik gözlü güleç insanlarla sen şakrak vakitler geçirirler.. her şey gayet güzeldir.. ta ki.... o sokak senin bu restaurant benim diye diye dolaşıp şehrin arka sokaklarında kayboluncaya kadar:/.. uzun süre dışarda kalmış olmanın sonucu olarak haliyle vucuttaki bazı atıkların atılması ihtiyacı kendisini hissettirmeye başlıyor.. çiftimiz sokağın birinde insanların girip çıktığı bir public toilete rastlarlar. tabi sıkışmış olmanın getirdiği stres hali ile kendilerini şanslı addeder ve tebessümler eşliğinde hızlı adımlarla o tuvalete doğru yol alıyorlar....

    birbirlerine prens prenses muamelesi yapan, çiçeği burnunda çiftimizin şahit olduğu o manzara işte bu :)

    siz bu kabinlerin bazılarının dolu, bazılarının önünde de sıra oluştuğunu falan farz edin. bu yolla onların yaşadığı gerçekliğe her ne kadar tavsiye etmesem de biraz daha yaklaşmış olursunuz:)
hesabın var mı? giriş yap