459 entry daha
  • afedersiniz yarrak gibi bir albüm cikartmistir kendileri. su saate kadar bekledim ki ingiltere saatiyle gece 12 de cikacak albümlerini dinliyim, dinlemez olaydim tam bir hayal kirikligi.

    whatever people say i am, that is what i am not albümünden beri dinlerim kendilerini sene 2006 when the sun goes down, a certain romance falan yardira yardira geliyor gencler o zamanlar.

    2013te am albümü geldi why you d only call me when you re high olsun arabella olsun r u mine? olsun bu albümden rahat 5 6 sarki sayarim cok cok hosuma giden. allahu ekber hiiaaa albüme bak aminium diye sevincten götüme soktugum bir albümden sonra 5 sene bekledim aq 5 sene...

    sene olmus 2018 adamlar 5 senede cikarta cikarta bunu cikartmis yemin ediyorum cildiracagim gecmisleriyle tamamen alakasiz cok garip bi sey denemisler ne gerek vardi aq böyle abidik gubidik islere girmelere alex turner senin maço tavirlarini sikeyim yavsak uzun sacli ergen zamanlarini da biliyoruz güya sekil yaptin am ile birlikte olusturdugun o imaj devam etsin istiyorsun senin o jöleli saclarini siyah deri ceket oldschool tavirlarini sikeyim 5 sene bekledim yaa allah bana öte tarafta sorcak gencligini nerede harcadin diye ne diycem ben söyler misin aq? allahim cok afedersin yarrak gibi arctic monkeys albümü mü bekledim diycem? puuu sizin suratiniza. utanacaginizi bilsem yuzunuze tukurmek isterdim de siz ondan da anlamazsiniz.

    sakin kafayla gelen edit:
    o kadar da kötü degil albüm girince alisiyorsun. yine de bircok yazarin da deginmis oldugu bu kabuk degistirme olayi cok zoruma gidiyor. hani su zamana kadar yaptigin albümler dinlenmese begenilmese dersin ki lan bi degisiklik sart yeni seyler denemek lazim. ama siz zaten dinleniyorsunuz be alex cigim niye böyle yaptin ki? bu tarz zaten arctic monkeys haricinde cikardin istersen yine git cikart ama niye arctic monkeysin genel konseptini degistiriyorsun yalyarak senin ben nineni sikeyim yavsak oç güzelim gruba naptin bak gene sinirlendim.

    bak size red hot chili pappers örnek olsun. ayni sekilde buradaki müzik severler de bilmiyorlarsa rhcp in zamanla degisimine bi göz atsin. kabuk degistirmek sizinki gibi degil onlarin yaptigi gibi olur alex cigim. sizin yaptiginiz gibi öyle daldan dala atlanmaz sahip olunan dinleyici kitlesini kaybedersin. simdi am albümüyle seni taniyan seven festival festival gezen 18lik kiz senin kara kaşın kara gözün maco tavirlarin sebebiyle yeni albumunde okudugun siirleri begenmek dinlemek zorunda degil uzun lafin kisasi. u understand?
435 entry daha
hesabın var mı? giriş yap