• sao paulo'nun golcü kalecisi.
    futbolla haşır neşir sözlükçülerin pek iyi bildiği bir chilavert ve higuita gibi güney amerika'nın yeşil sahalara hediyesi olan bu ilginç kaleci kariyerinin hiç bir aşamasını avrupa'da geçirmediği için belki de bugüne kadar pek adını duyuramadı... öyle ya, eski kıtanın disiplinli futbolunda kale gibi en ciddi mevkide ne işi vardı böyle bir palyaçonun ?!?
    2004-2005 sezonunda 11 gol atarak kariyerindeki gol sayısını 50'ye çıkardı.. takımının tigres'le oynadığı libertadores kupası çeyrek final maçında 2 frikik golü attı, hat-trik yapmak için topun başına geldiği penaltıyı ise üstten dışarı gönderdi.
    bir maçta hat-trik yapan kaleciyi merak edenleri ise paraguaylı chilavert'e yönlendirmek gerekiyor...

    ülkemizde haziran ayı transfer bombalarının piminin çekildiği ama genellikle kulüplerimizin ellerinde patladığı ay olarak bilindiği için gündemimize girdi rogerio ceni abimiz. abimiz diyorum çünkü 189 cm ve 85 kg ebatları ile neredeyse birebir kopyam olan kaleci ocak 1973 doğumlu olarak bendenizden üç yaş büyük oluyor.
    trabzonspor'un transfer listesinde yer alan ceni'nin bonservis bedelinin 6 milyon pound olarak dillendirildiğini de ekleyelim...
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap