2 entry daha
  • duman'ın yeni albümündeki bir parça. konserlerinde seni kendime sakladım ile beraber çaldığı 2. yeni şarkısı. şarkının nakaratı;
    özgürlüğün ülkesi,
    adaletin temsilcisi
    teroristlerden kurtar bizi!
    olmakla beraber sözlerle paralel olarak şarkı tam bir punk şarkısıdır. istanbul'dan yana duman'ın en sert ve en punk şarkısı, fakat istanbul'dan çok daha punk. gerçekten seni kendime sakladım gibi klasik bir duman bestesinin yanında bu şarkı pek çok kişiyi dumur edecektir sanıyorum ve hatta şimdiden başladım ben 3. albüm spekülasyonlarına, yok efendim acaba şu yeni albümde sound değişiklilkerine gidilmiş mi die. bence öyle, bu şarkıyı dinleyen herkesin içine bir kurt düşer, peki iyi mi olmuştur? bence punk tarzı bir müzik yapmak duman'ın işi değil, onların çok daha farklı bir misyonu vardı. ha birde sağ-sol muhabbetlerini anladık da birde bodozlama amerika'ya dalmak nedir sözlerle, hazır daha yeni kendime gelmiş geleni dostlar?

    edit: şarkı punk değil, hızlı bir pearl jam grunge ıdır. albüm çıkınca bu editi yazma gereği duydum. entrynin ilk halini albüm çıkmadan konserlerde dinleyip yazmıştım, sound çok daha sertti ve elbette alen faktörü vardı.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap