4 entry daha
  • "geçersiz oy bilinçli şekilde insaları sandığa yöneltmek ve karşımıza çıkardığınız bu seçenekleri reddediyoruz demektir, tkp tavır almak, yol göstermek zorundadır. bu düzeni değiştirmek isteyenlerin sesi olmak zorundadır.
    ...
    tkp tercihini yapmıştır, geçersiz oy kullanacak iki turda da. bunu yaparken erdoğan’dan kurtulmak gerek psikolojisini de anlayacağız, kendi tavrımızı masaya koyarken erdoğan’dan kurtulma psikolojisiyle elbette empati kuruyoruz...
    ...
    şu ya da bu adaya oy vereceklerle kavga etmek gibi bir niyetimiz yok, biz pozisyonumuzu aldık, bizim önceliğimiz sosyalizmin propogandasıdır, bu düzen değişmeli sesini yükseltmektir.

    ...ne zaman ki bu düzenin değişeceğine olan inancı, iddiayı zayıflattılar, o zaman insanlık kaybetmeye başladı. 20. yüzyılın başında devrim en doğal hakkıydı ezilenlerin, şimdi bunu geri çekin diyorlar. şimdi bize geriye çekin bu talebi çok özel dönem diyorlar. türkiye’de özel dönem ne zaman bitti? bu yüzden mi erdoğan’a mecburuz. hiç kimse savunmazsa türkiye’de düzen değişikliğini, devrim hakkını, sosyalizm hakkını türkiye komünist partisi savunacak... "

    kemal okuyan
    http://haber.sol.org.tr/…ankarada-yola-cikti-237229
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap