2 entry daha
  • strip'teki en iyi fiyat-performans oranı bu oteldedir. bellagio, wynn gibi eşşek yüküyle pahalı değildir ama treasure island, new york, paris, flamingo vb. gibi de ortalığı bok götürmez. görece yenidir, bakımlıdır, hizmet kalitesi gayet iyidir.

    aynı komplekste bulunan the venetian'a kıyasla daha ufak ve daha derli toplu ve dolayısıyla daha "zayıf" bir kumarhanesi vardır. strip'teki diğer otellerin aksine, bu otelin resepsiyonuna gitmek için kumarhaneden geçmenize gerek yoktur, böylece halı zeminde bavul çekmek için acılara gark olmazsınız.

    venetian'a göre konsept durumu daha azdır, venetian'da küçük bir venedik havası kanallarıyla, meydanıyla ortadayken, palazzo daha adam gibi, daha ciddi bir oteldir; konsept isteyen venetian kısmına geçer, geçtiğini de anlamaz zaten.

    odaları by default olarak suit şeklindedir, geniştir, pozisyon zenginliği açısından boldur, banyoları büyükçenedir.

    havuz alanları boldur, venetian'ın havuzlarını da kullanabilirsiniz; mamafih şemsiye namına bir şey yoktur, istakoz gibi pişersiniz çöl sıcağında.

    otelin altında wallgreens vardır, otelin içinde dünya para bayılmayın suya, içeceğe, zarta zurta, wallgreens candır, hesaplıdır, sağlıklıdır. yine de içerdeki restoranlar da fena değildir, bir kaç tane eli yüzü düzgün restoran bulunmaktadır.

    yani gidiniz efendim, gayet memnun kalırsınız.
hesabın var mı? giriş yap