2 entry daha
  • dün akşam nashville-winnipeg serisinin de sona ermesiyle birlikte konferans finallerindeki eşleşmeler belirlenmiş oldu... doğu finalinde tampa bay ile washington; batı finalinde ise vegas ile winnipeg karşılaşacak. şampiyon olan taraf ilk stanley cup zaferini yaşamış olacak.

    ben de başlığı bir hevesle açtım ama kimseden ses çıkmayınca yazmak gelmedi içimden. okula gidiyorum, ödev yapıyorum, işim varsa onu hallediyor ve uyuyorum; gece maça kalkıyorum. haliyle bu tempoda uzun uzun analizler ve değerlendirmeler yapmayı beceremedim açıkçası. gelgelelim mesajlar aldım, meğer sözlükte play-off'ları takip edenler varmış. mutlu oldum.

    toronto, nashville ve san jose elendiği için geri kalan kısım benim için biraz buruk geçecek ama olsun. sanırım şu saatten sonra kim şampiyon olursa olsun sevinirim... tampa yıllardır istiyordu bu kupayı. keza washington'ın da kesinlikle en azından bir kez bu sevinci yaşamayı hak ettiğini düşünüyorum. winnipeg muazzam bir takım. vegas'a hala ısınamadım ama konu hak etmekse eğer onların da rakiplerinden aşağı kalır yanları yok. adeta tarih yazdılar. bunu kupayla taçlandırmaları tüm spor romantiklerinin hoşuna gidecektir.

    pittsburgh elendi ya gerisi çok önemli değil. *
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap