4 entry daha
  • çeşitli soruları beraberinde getiren bir olgudur; ironi yapmaya çabalayan yazarlar haricindekilerin ve çomaristan sakinlerinin cevaplamasını rica ediyorum:

    1- diğer ana akım büyük medya kanalları, erdoğan haricindeki adayların mitinglerini kaç defa yayınladı? bu durumdan rahatsız mısınız?

    2- önemli olan sadece 'izlemek' ise, 927 adet kanalı açıp erdoğan mitinglerini izlemek varken neden polemik yaratıyorsunuz?

    3 - önemli olan sadece 'yayınlamak' ise, lütfen 1. soruya dönebilir misiniz?

    4- sürekli olarak halk tv izliyor musunuz? kendi kendimi çürütecek cevap veriyorum; izliyor olsaydınız, bu durumun tam tersini savunacak tezler çıkarırdınız. bu soruyu şununla değiştiriyorum: kendinize küfür edilmesinden hoşlanır mısınız?

    5- sürekli olarak halk tv izlemiyorsanız, halk tv ve diğer muhalefet yayıncılarını takip etmeyi bırakıp siktirip gitmenizi rica edebilir miyim?

    5- tüm adayların mitingleri, tüm izlenen popüler haber kanallarında ve medyada yer almış da, halk tv yalnızca tek bir cumhurbaşkanı adayının mitingine yer veriyormuş kafasına ulaşmak için, günde kaç torbacı değiştiriyorsunuz?

    6- 4. soruya dönebilir misiniz?

    7- lütfen siktirip gider misiniz? sorunuza illa yanıt almak istiyorsanız, lütfen 1. sorudan başlayabilir misiniz?

    8- lütfen siktirip gidiniz, will you?
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap