1 entry daha
  • kedime aldığım yeni mama.

    öncelikle pet-shop'ta çalışmış ve açık mama satmış ve sonrasında sokak hayvanlarını beslemiş (kuru mama) ve kendi kedisine birçok mama almış biri olarak; mama cidden kokladığım en kötü mamaydı arkadaşlar. ben şahsen duramıyorum kokusundan odada. böylesine ağır ve kötü kokan başka mamaya rastlamadım ben hiç.

    kedi yeni mama gelecek diye azar azar beslendi. bir iki saat önce gelen yeni mamayı koydum bende. maalesef bir tane yedi ve kaçtı. bende sevdiği mamadan koydum içine acana pasifica'nın ve pek mama seçme huyu olmayan kızımız gidip mama karışımını koklayıp geri döndü. açlığa rağmen yemedi hayvan.

    paketi sempatik ve kanada açıklarında yakalanmış yabani balıklar ile doldurulduğu koca koca yazılmış. %75 oranıyla tuzlu su alığı olduğu yazmakta. geri kalan %25'lik kısımda ise bol bol bitki (sebze, meye, otlar)mevcut . piyasada bulunan diğer acana ürünlerinden (ranchlands, grasslands vs) daha pahalı bir ürün. tüy dökümünü azaltır umuduyla almıştım ama yemeyecek gibi duruyor. ilerleyen vakitlerde durumu editlerim. ancak şimdilik yazabileceklerim bu kadar.

    içerik;

    %37 ham protein
    %20 ham yağ
    %7,5 ham kül
    %3 ham lif
    %10 nem (???)
    %1,5 kalsiyum
    %1,1 fosfor
    %0,1 magnezyum
    %0,15 taurin
    %2 omega 6
    %2,2 omega 3

    içerdiği balık çeşitleri: pasifik ringa balığı (%16), bütün pasifik sardalyası (%13), bütün keskin dişli pisi balığı (%8), bütün ringa balığı (%8), pasifik morina balığı (%8), bütün bakalarya balığı eti (%8), kömür balığı yağı (%6), bütün mezgit balığı (%4), bütün kırmızı çizgili kaya balığı (%4), morina ciğer (%0,1).

    listenin devamı bitkisel içerikler ve çeşitli bileşenlerle devam ediyor. besleyici ve sağlıklı gözükmekte. kediniz yemezse ne işe yarar orasını bilemiyorum.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap