• (bkz: chp çöplüktür pisliktir) bunu diyen bir cumhurbaşkanı var. eyyyy cehape belediyeleri eyyyy genel merkez 2-3 gün içinde chp’li eskişehir(büyükşehir)-izmir(büyükşehir)-antalya(ilçe belediyeleri)-istanbul(beylikdüzü-avcılar-kadıköy-beşiktaş-sarıyer-bakırköy-şişli vs.) gibi yerlerden pırıl pırıl tertemiz park manzaraları mutlu insan manzaraları ve emekçi insanların o temizliği sağlamak için sabahlara kadar süren mesailerinden kesitler içeren bir reklam videosu çekmek çok mu zor?

    evet seçim cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimi ama rakibin madem işi belediyeciliğe vuruyor en azından sen parti olarak muharrem ince’den bağımsız olarak gereken karşılığı ver. hayır o kadar trilyon seçim yardımı alıyorsunuz az efektif kullanın yahu bangır bangır bağıran arabalar yerine az zeka ürünü ortaya koyun. rakip neyle saldırıyorsa siz de onla saldırın.

    yazarken geldi aklıma. madem cumhurbaşkanı millet sırada bekliyordu hastaneler için diyor git kardeşim hastane önüne 10 tane hasta çevir sor bakalım ultrasona kaç gün sıra vermiş hastane. ameliyata kaç ay vermiş. geçen fox haberde gösteriyordu insanlar kars’tan erzuruma hastaneye geliyor. bu mu sağlıkta devriminiz diye koy röportajı reklamın içine yapıştır sloganı vur geç.
hesabın var mı? giriş yap