5 entry daha
  • öncelikle insanlar genelde 2 şekilde sevgili bulur.

    1. ilk görüşünde beğenmiştir. yakınlaşmaya çalışır.
    2.beraber bir şekilde vakit geçirmişlerdir. (iş,okul vs.) zamanla elektriklenme olmuştur.

    bu şekilde başlayan ilişkiler belli bir zaman sonra ilerler nasipse evlilik olur yoksa yollar ayrılır.

    özellikle 1. maddeye dikkat çekmek istiyorum. aslında aşkların büyük bir çoğunluğu ilk görüşte olur. ancak bu size sakıncalı gelmiyor. peki ilk görüşte aşık olduğun insan ile ilgili ne biliyorsun? adı nedir,nerelidir, neler sever, boş vakitlerinde ne yapar, nerede yaşıyor kimlerle arkadaş,siyasi görüşü nedir,dünya görüşü nedir vs.. sakın bana ''kalpler bir olunca vs. vs'' demeyin. ağzınıza kürekle vururum. sevgililiğin ilk günlerinde sorun olmaz ancak ilerleyen günlerde özellikle evlilik düşünülüyorsa ileride pek çok sıkıntıya sebebiyet verir..

    işte sizin eziklik olarak tabir ettiğiniz sosyal medyada belki yine tipine aşık oluyorsunuz ancak en azından karşındaki kişi ile ilgili pek çok bilgiye sahip olabiliyorsunuz..belki de normal hayatta (özellikle iş-okul gibi resmi kanallarda) asla öğrenemeyeceğiniz özellikleri sosyal medya sayesinde öğrenebiliyorsunuz. sosyal medya karşınızdaki insanı tipini filtreyebilir ancak karakterini ,zevklerini olduğu gibi gösterir..

    o yüzden sonunda mutlularsa ister sosyal medyayla tanışmış olsunlar ister de görücü usuluyla...onlar mutluysa gökten 3 elma düşer ;bize de bok yemek..
82 entry daha
hesabın var mı? giriş yap