124 entry daha
  • ahahaha orospu çocuğu, atatürk lafını duyunca nasıl da kudurmuş salyalar akıtarak bağırıyor. argümanı da hala troll sayfalarda paylaşılan cehape camileri ahır yaptidan öteye gitmeyen laflar. yok sakali var diye elektrik vermisler. bu ülkede hapishanelerde solculara ülkücülere hiç işkence yapılmadı tek seriatcilara yapıldı zaten.

    dayı ayarı güzel vermiş sen niyeoyle giyinmiyorsun diye ahahaha. dalyaraga bak uzun sacla modern kıyafetlerle gelmiş 100 yıl öncesindeki yaşantıyı savunuyor. converse giyen komunistten ne farkın var? savundugun şeyi önce kendin yap. git cubbeni takkeni sonra konuş.

    a haber de bildiğimiz gibi. dayı orada konuşuyor mikrofonu furkana tutuyor. adam canlı yayında sansür uyguladı ahahaha. olaya bak bir adet furkan bir adet laiklik elden gidiyeah dayısı ve bir adet söz verilmeyen atatürkçü amca. kesin bunlar tesadüfen bir araya gelmiştir. furkan kesin tesadüfen oradan geciyordur zaten.

    erdoğan proje acikliyormus. açıkladığı proje ne? secilirsem doları faizi dusurucem. icraatı ne? doları 4e katlamak. sen buna inaniyorsan zaten beynini gotune sok. gördük ekonomiyi nasıl siktiniz satacak bir şey kalmayınca dimdizlak kaldınız. en son ormanları ağaçları falan satmaya kalkiyordunuz. imam-hatip mezunu adamlardan proje bekliyor iyi yönetim bekliyor adam. tübitak başkanını hayvanat bahçesi müdüründen seç sonra bilim bekle. damadını yeğenini bakan yap iyi yönetim bekle. tabi canım.
277 entry daha
hesabın var mı? giriş yap