3 entry daha
  • tamam. artık beyni fonksiyonlarını yitirmiş insancıklar için düzgün bir açıklama koyalım şuraya.

    şimdi bak arkadaşım, seçimi boykot ederek sistemi değiştirebiliriz. buna katılıyorum. hileli olduğunu düşündüğün seçimde oy vermenin seçim sonucunu ya da o hileli seçimi meşru kılacağını da kabul ediyorum. ama anlamadığınız çok basit bir şey var, açıklamak şart oldu: "sayı"

    evet evet "sayı". boykot dediğin şeyin sistemin çarkına çomak sokabilmesi için öyle bir boyutta olması lazım ki, karşındakinin seçilmesinin hiçbir meşruiyeti kalmasın.

    mesela bu bahsi geçen sistem yıkıcı boykotun başarılı olması için atıyorum bütün gezicilerin dahil olması lazım. atıyorum akp harici oy kullanacak olan herkesin boykot etmesi lazım. yani o "sayı" çok önemli işte. yine atıyorum tkp gibi sikindirik bir oluşuma oy verecek üç beş meczubun oy kullanmamasıyla sistem falan değişmez, binlerce kez söylenildiği gibi ancak şu an beğenmediğiniz sistemin ve o sistemin başındaki beğenmediğiniz adamın meşruiyet kazanmasına yardımcı olursunuz.

    şimdi şu çok basit soruya cevap ver: bu kadar yüksek sayıda kişinin katılacağı bir boykotu organize edebilecek bir kapasiteniz var mı?

    varsa, buyrun organize edin, yoksa da kesin sesinizi ve insanlara umutsuzluk aşılamaktan vazgeçin.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap