2 entry daha
  • sanatçı olamamalarından dolayı vuku bulan olay.

    aslında sorun a partisini ve ya b partisini tutmalarından kaynaklanmıyor. sorun, toplumsal olaylara bakış açılarının sadece birilerine yaranmakla sınırlı kalması. halkın sorunlarına eğilmemeleri, halkın cahil bırakılmasına sessiz kalmaları. ülkeyi derinden ilgilendiren bir çok sorunda ve iktidarın yaptığı bir çok hatada üç maymunu oynamaları. halkın kutuplaşmasına çanak tutmaları.

    sanat, yapısı gereği muhaliftir. çünkü her zaman daha iyisini ister. iktidarda olan partiye yakınlığınız varsa ve dünya görüşünüz onlarla paralelse bile o partiye muhalif olursunuz ki her zaman daha iyisini yapsın. muhalif olmak ya da muhalefet etmek kötü bir şey değildir. aksine eleştiri gelişimi sağlar, eleştirinin olmadığı yerde geriye doğru bir gidişin olması kaçınılmazdır. ve biz bu kaçınılmazın içinde son gaz geriye doğru gitmekteyiz. bunun en büyük müsebbiplerinden biri de sanatçı olamayan, sadece ünlü olmayla yetinmiş bu insanlar maalesef.

    işte bu sebeplerden ötürü halkın en az yarısının sevmediği, vasıfsız olmasa bile vasfını yitirmiş insanlar oldular. sanatçı olmak bir duruş gerektirir, o duruşu olmayanların da halkın gözünde vasfını yitirmesi kaçınılmazdır.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap