• can köymen (vokal),
    can saçkan (gitar),
    mayk mimar(gitar) ve
    can koçak'tan (davul) oluşan müzik grubu.
    (öyle diyorlar yokuzband )

    haziran 2011'de kurulan (bkz: beyler) istanbullu rock müzik grubu, yeni isimleri ile geri dönüyor.

    2011'den beri birçok farklı şarkıya imza atmış olan, 2013 rock'n coke başta olmak üzere, farklı sahnelerde yer alan grup, yakın dönemde yeni şarkıları ile tekrar karşımıza çıkacak.

    beyler isminin duyulduğunda yarattığı 'adamlar' yan çarı algısından kurtulmak için isimlerini değiştirmiş olsalar da, belirtmeden geçmek istemiyorum: beyler grubu (bkz: 2011) adamlar grubundan (bkz: 2013) daha eskidir. isim ilk onlardan çıkmışken bir anda adamların yükselmesi ile ellerindeki isimden oldular.

    diğer üyeler hakkında pek fikir sahibi olmasam da; can koçak (davul) ve can saçkan (gitar) son derece tatlı, güler yüzlü ve eğlenceli insanlardır. ilk tanıştığınız anda bile sanki yıllardır tanışıyormuşsunuz gibi muhabbet akıp gider. zaten kendilerine ait müzik/muhabbet üzerine kurulu bir youtube kanalları var. günler ve sayı değişmekle beraber, genellikle haftada iki gün (çarşamba-pazar) youtube kanalları üzerinden müzik konulu (çoğunlukla rock müzik) geyikler yaparlar. geyik dediğime bakmayın son derece sağlam muhabbetleri vardır. müzik tarihi, enstrüman eğitimi, müzik türleri vs. gibi bir çok konuda bilgilendirici sohbetler yapıyolar.
    ayrıca ara ara canlı yayınlarına konuk da çağırıyorlar. son konukları murder king'in davulcusu onur akça (bkz: onur akça) idi. muhabbete dahil olmak isteyenler için kanalın linkini bırakayorum. eşi dostu toplayıp geliniz çünkü çok eğlenceliler. müzik geyik youtube

    bana yakın zamanda 'yokuz' ismini sıkça duyacağız gibi geliyor. kendileri şimdilerde albüm hazırlığı içerisindeler. ayrıca 14 ağustosta istanbul blue night'ta sahne alacaklar. bilet ve bilgi

    umarım çok güzel yerlere gelirler. hak ettiklerini alma zamanları geldi de geçiyor bile. sizleri çok daha güzel yerlerde görmek umuduyla. seviliyorsunuz.

    edit:imla
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap