• 24 haziran akşamı yaşanacak olan ağır pişmanlık duygusudur.
    ilk olarak belirtmek isterim ki mhp seçmeniyim ve cumhur ittifakına oy vereceğim. mhp'li cevremin yüzde 80'i iyip'e gecti. ancak bu entryi trolluk olsun diye yazmıyorum. çok net bir realite var. aslında biraz yavaş da olsa kimi seçmen görüyor realiteyi.
    ikinci tura muharrem ince kalırsa sn. erdoğan net olarak cumhurbaşkanı seçilecek. durun hemen kızmasın kimse. öncelikle sinirlenmeniz çok ama çok yersiz. muharrem ince kötü bir aday değil. hem yerli hem de milli. bir gün cumhurbaşkanı olursa orta veya uzak vadede ülkeyi fena da yonetmez.
    ancak chp'li seçmen ikinci tura taşırsa ince'yi cumhur ittifakı propagandasını chp karşıtlığı üzerinden sürdürecek. anadolu'nun neredeyse yüzde 70inde chp'li terimi neredeyse hakaret olarak kullanılıyor. inanmıyorsanız deneyebilirsiniz.
    ülkenin sosyo kültürel yapısı ortadayken işi ciddiyetini anlamamış seçmen ince'y ikinci tura taşırsa 24 haziran akşamı öyle bir pişmanlık yaşayacak ki bu pişmanlık onlara zaman makinesi bile icat ettirebilecek. ancak bu pişmanlığın hiç ama hiçbir faydası olmayacak. sürekli sağ seçmenin zekası ile dalga geçen sol seçmen ne yapacak bakıp göreceğiz. ben size söyleyeyim sonucu erkenden. inatla muharrem ince'y ikinci tura taşıyacak ve seçimi kaybedecekler.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap