8 entry daha
  • 3 haftadır başıma bela olan baş dönmesini 3 dk. gibi kısa sürede yok eden mucize manevra.

    3 hafta önce sağ bademciğim yıllar sonra (burun ameliyatından sonra) ilk defa şişti ve 2 gün beni bayağı salladı. 2. gün baş dönmesi ve sağ kulak ağrısı ile bayağı uğraştım. bademcik sorunu geçti ama daha önce yaşamadığım bir baş dönmesi sendromu bünyeye yerleşti.

    arkadaş hafifçe başımı aşağıya eğsem yada oturduğum yerden kalsam anında 5-6 sn. kadar gafam 4 duble içmişim gibi dönmeye başladı. bu his hayat enerjimi yedi valla.

    baktım olacak gibi değil gittim bir kbb uzmanına. neyse ki gittiğim kişi yıllarını bu işe vermiş bir uzman çıktı. önce semptomları araştırdı, muayne etti ve yat komutunu verdi.

    vücud yere paralel ve gafa hafifçe arkaya meyilli halde önce sağ tarafa 30 derece açı ile biraz bekletti, sonra bunu sol taraf için de yaptı. ardından 45 derece ile sağ tarafa döndürüp beklerken hayatımda hiç dönmediği kadar kafam dönmeye başladı ki bu ne beee diye istemsizce haykırdım. hoca 1 dk. kadar sonra bu sefer başımı sol tarafıma 45 derece ile eğdi. işlem bitince tekrar heralde sağlama için bu işlem 1 kere daha yineledi. ben leyla halde ayağa kalktım.

    bana b vitamini ve bu işlerin piri sayılan betaserc isimli ilacı yazdı.

    şu an başımda dönme olmadığı için betaserc'i almadım. b vitaminini yaşımın da gereği olarak aldım.

    kısaca; bu manevrada hayat var. bu muhteşem manevrayı bulan ve uygulayan tüm insanlara selam olsun.

    amk kristalleri, oturun oturduğunuz yerde.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap