• tek vasfı erken doğmak olan tiptir.

    sadece sözlükte değil pek çok mecrada bir nba tartışmasında gelip ben 30 yıldır nba takip ediyorum, sizin yaşınız yetmez diyen bir tip illa çıkıyor. adama mantıkla her şeyi açıklamaya çalışırsın ama beğenmez. çünkü erken doğduğu için jordan, bird, magic, bad boys pistons izlemiştir o, herkesten iyi bilmektedir o yüzden izlemeyen herkes çenesini kapamalıdır o konuşmaya başladığı zaman.

    bu küçümseme niye? sen bu ülkede nba takip etmeye başlayan ilk nesile mensup olabilirsin ama bu burnu büyüklüğün niye? sen ilk nesil olabilirsin ama yeni nesil sana göre çok daha avantajlı. her türlü maça, istatistiğe, duayene anında erişebildiğimiz bir çağdayız. bu neslin çoğu senden çok daha iyi yorum yapabilir. bunu kabullenmek çok mu zor? bir de kişilerin beğenilerine laf ederler. lebron'a en iyi diyen adama ayrı, curry oyunu değiştirdi diyene ayrı giydirirler. kobe'nin skorerliğini öveme kobe jordan çakması derler, derler de derler. ama argüman üretmeye gelince yok.

    aklı başında yorum yapana saygım sonsuz. sonuçta mesele yaş değil, takip ettiğin spora yakışır şekilde yorum yapmak. ama bir bu adamlar bir de ne olursa olsun nba'deki favorisini savunan tipler işin suyunu çıkarıyor resmen.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap