• malum on bir ayın sultanı ramazan ayı geldi çattı. temelinde hoşgörü yatan dini farklı şekillerde yorumlayan barzolarda bugün çim adamdan büyüyen çimler gibi baş göstermeye başladı ve dillerden düşmeyen o efsane cümle tekrar edilir oldu. "burası müslüman bir ülke herkes haddini bilecek"...

    bak sevgili kardeşim senin yavşak bir ifadeyle suratına çemkirerek konuştuğun o şahıs 3 yaşında kalp ameliyatı olmuş kaburgaları tamamen kırılarak kalp kapakçığı değişmiş mazlumun teki. sen bunu bilmeden gizlice çayını içen adama bok mu varda hayvanlaşıyorsun.

    sen kimsin nereden böyle bir yetki aldın. (bkz: demezler mi ulan siz misiniz bu kentin zaptiyesi) diye? hayır ne sikim triplerdesiniz siz?

    daha ilk günden insanı çileden çıkaran tipler allah aşkına lütfen sudana yerleşin lübnanda artistlik yapın. sanki benim için ibadet yapıyorsun.benim günahlarımı sevaplarımı sen mi not alıyorsun? var öte git orada havla.

    dipnot: öyle dini paket programlarla kullananlar gibi ramazandan ramazana veya cumadan cumaya değilde gayet özenli bir şekilde elimden geldiğince dini görevlerimi yerine getirmeye çalışan birisiyim. bu yazdıklarımı okuyup tükürükler saçmayın.
hesabın var mı? giriş yap