• an itibariyle hayretler içerisinde göğüslediğim rezalet.

    ilahiyatçılar bilir, islamın hak din olduğunun en önemli kanıtlarından biri de özel günlerdeki hava değişimleridir. kurban bayramınının ilk günü sokaklardaki kanlar temizlensin diye bastıran yağmur ve ramazanın ilk günü havanın serinlemesi bu kanıtlara gösterilebilecek en iyi örneklerdir. bu olaylar halk arasında allah kolaylığını veriyor :') şeklinde yorumlanır. ki bu doğrudur.

    20 yıllık oruç kariyerimin fiziksel ve zihinsel olarak zirvesindeyken pek tabii ki sahur yapmadan yattım. sabah uyandığımda sanki gece kör gözlü şeytan ağzıma sıçmış gibi bir tat vardı. koşa koşa banyoya girip diş fırçama sarıldığım anda aklıma oruç tutacağım geldi. ilahiyatçılar bilir, diş fırçalamanın oruç bozup bozmadığı bilgisi henüz insan ırkına bahşedilmemiştir. risk almaya gerek duymadım, çünkü allah nasıl olsa bir şekilde kolaylığını verecekti.

    şemsiyemi alıp yağmurluğumu giyip dışarı çıktım. gözüm kapalı ağzım hafif açık bir şekilde yürümeye koyuldum. fakat yağmurluk yakmaya başlayınca ve ağzıma bir damla bile rahmet düşmeyince korkuyla gözlerimi açtım ve kocaman bir rezaletin içinde olduğumu farkettim.

    bu kelimeleri de ellerim titreyerek yazıyorum şu an, daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar destek olurlarsa sevinirim. nereye şikayette bulunabiliriz?

    bu arada toplam 7 kişinin oruç tuttuğu seoulde ve lagosta allah yardımı gözlemleniyor. hava sıcak fakat yağmurlu. yüzde 99u müslüman olan bir ülkede en ufak bir esinti bile olmaması beni derinden yaraladı...
hesabın var mı? giriş yap