784 entry daha
  • barış atay da teröristtir, onu destekleyenler de teröristtir bunlara terörist diyemeyenler de terörist sevicidir.

    pkk,ypg, dhkpc bu oluşumlar da terör gruplarıdır. bunların alenen destekçileri terörist, ülke bazında destekleyenler ise terör devletleridir.

    birisi benim anama taş atsa, ben de çıkıp alayınızın anasını sikmeye çalışırsam hakkımı "hukuk-adalet" olmadı eylem, protesto ile almaya çalışmazsam, masumu sivili önüme her gelene zarar verirsem şayet ben de teröristim.

    bu, bu kadar basit. yok eşitlik, yok kardeşlik, yok bağımsız cart curt halkı ayağına; kandan, nefretten, zulümden medet uman her kişi, her kurum, her ideoloji teröristtir.

    bu bağlamda, hdp'de terör partisidir. pkk'nın siyasi ayağıdır.
    her kim, dtp başta olmak üzere kapatıldıktan sonra hdp ve türevlerini, ab'ye ona buna şuna yaranmak için meclise soktuysa, meclisten önce parti kurdurup seçime soktuysa onlar da şerefsiz, terör sevicidir.
    kendi menfaatleri uğruna, terörü meşrulaştıran, türk askerini tükürükle boğarız diyen, öcalan'ın heykelini dikeceğiz diye bağıran adamı türk'ün meclislerinde konuşturan her kimse türk'ü siyasi mecrada aciz konuma getiren kim varsa lanet olsun.
    öyle ki, buna göz yuman türk'ün milletine de ah olsun!

    (bkz: türk'ün hafızası var hafızası)
    kendi memleketimizde el olduk, arapa, terör sevicilere mahkum olduk. öz vatanımızda söz dinletemez olduk.

    bir gün, mutlaka gazi mustafa kemal'in ve silah arkadaşlarının duygu ve düşüncelerini anlayan biz ve bizler gibiler badem bıyıklısından, arap sevicisine, uzunundan, teröristine, barış atay'ına hak ettiğini verecektir.
    ve bu şuanın, elitist-sözde kaymak tabaka olan, demirtaş'ı ziyaret eden chp değil; kubilay için menemen'i yakın diyen, vatanı parçalara ayıran değil, "hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır o satıh tüm vatandır" diyen adamın çocukları olacaktır.

    (bkz: iyi günler değil uzakta)

    not: doğuştan değil yaradılıştan evrensel soldayım. varlığı toprak ve su olanın, eşitsizliğe, adaletsizliğe tahammülü yoktur.
1295 entry daha
hesabın var mı? giriş yap