2 entry daha
  • henüz zorluk derecesi çok düşük o yüzden kazabildiginiz kadar kazın. 1 turtle 1 sat oranı bulunan bu coinde total supply ise 1 trilyon adet.

    ekşi crypto uzmanları diyecekler ama bitcoinden 21 milyon vaar. bu iş yapmaz.

    şöyle bir bilgi aktarayim:
    1 bitcoin 100,000,000 satoshi den oluşuyor
    21 milyon bitcoin ise
    21.000.000.000.000.000 satoshi demek oluyor.

    diğer crypto paraları da hesaplayabilirsiniz turtle hesabı asagida
    100.000.000.000.000 trtl bu hesaba göre toplam satoshi den daha az trtl var :)

    gülebilir hatta dalga da geçebilirsiniz ama bitcoin alıyorum yatırım yapıyorum diyenlerin büyük bir kısmı satoshi almakla meşgul. sözlükte de bolca bulunan airdrop, facuet ve referans tayfası da satoshi dileniyor farkında değil.

    ortalama bir bilgisayarı fazla kasmadan günde 1000 2000 arası trtl kazabilir ve şuan 1 trtl 1 satoshi üzerinden satabilirsiniz.

    nasil?
    turtlecoin discord kanalında bireysel borsası bulunuyor. yok ben exchange istiyorum diyorsanız bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz https://www.coingecko.com/…lecoin/trading_exchanges

    bu coinin güzel bir hikayesi var. developerlari kafa dengi insanlar. hem hangi coinin hikayesi "birader tut şu birami başlayalım coin developmenta" diye başlamış?

    hedefleri güzel. bugün değil belki ama gelecekte güzel bir yere gelmemesi için hiç bir engel de yok. amaç sadece para transferi. saçma sapan ve gerceklesmesi mümkün olmayan vaatleri yok.

    kazın ve dursun bı kenarda. para yatirmayin unutun hatırlayacağınız güne kadar. bir gün ismi duyulmaya ve exchange sayısı artmaya başladığında teşekkür edersiniz yeter.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap