5 entry daha
  • anormal olmayandır. hoş, ryanair’i bilmeyen kaldı mı bilmiyorum ama low cost’un ağa babalarındandır kendileri. ama bilmeyenler için uyarılar yapmakta fayda var.

    firmanın önemli gelir kaynaklarından biri, online check-in yapma zorunluluğudur. yapmayana kol gibi 50 euro geçirir. bavulu çok dikkatli ölçer, ölçülere uymayan bavulu direk reddeder. koltuk satar, bavul satar, uçakta yastık satar, satar da satar. yani sizin anlayacağınız pegasus, ryanair’in türk insanı standartlarına uygun hale getirilmesi.

    he bir de ryanair tabii ki vergisi düşük limanlara uygular genelde bu politikayı. diğeri kurtarmaz. misal frankfurt hahn’dan genelde ucuza uçar, frankfurt am main’dan ancak kampanya yaptığı günler (yılda 2-3) 10 eurodan bilet satar. zaten ryanair’a 100 euro falan vereni dövüyorlar. 2-3 ay önce nürnberg-italya yaptım 20 euroydu. iki hafta sonra londra’ya gideceğim, 28 eurodan aldım (ki bileti geçen ay aldım). ama nereye iniyor londra’da? en leş liman olan stansted.

    son yıllarda dalaman’a da büyük rağbet var vergiler ucuz olduğu için, germania falan da uçuyor. vergi artana kadar böyle devam eder. ve de talep artana kadar tabii ki. hatta bu başlık tepede durursa birkaç saate biter 9 euroluk biletler.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap