4 entry daha
  • önsöz: bunu normalleştirenin de ta amk. çok net diyorum. eğer buna "ee ne var yaağhh" diyorsanız bundan sonra toplantılarda, bu tarz durumlarda araya tinerci vs. girerse bir laf derseniz belanızı s.kerim. öyle ünlü olunca "yağğhhh rıza ama buuu" diye götlük yok, tinerci de olsa, evsiz de olsa ona sunulmayan mikrofona s.k gibi zıplayıp konuşabilecek. çünkü normal yani bu, ne var yağğhh bunda.
    önsöz bitti.

    bunu savunan adam benim için gerizekalıdır.
    yaptığı düpedüz terbiyesizliktir. ne dediği önemli değil, orada açıklama yapan galatasaray başkanı varken kendisi oraya öyle giremez. bunu yapan adam zeka özürlü değilse giremez.

    kendisi ünlü olmasa bunu yapacak adamı orada hallederler ama ünlü olup bokunu çıkaranlardan bu da. biliyor orada kimsenin ona tepki gösteremeyeceğini.

    edit: terbiyesizliğin adı da trollemek olmuş. tamam o zaman ileride önemli bir iş toplantınızda vs. böyle gelelim "merhaba" diye ortama. hehehe nasıl da trollendiniz.
    gerizekalı mısınz yoksa bu herif gibi rol yapa yapa gerizekalı mı oldunuz bilmiyorum ama kendisi bu yaptığının ardından hiç umursamadan tweetlerine devam etmiştir ve hatta burada dediklerini oraya taşımıştır. demekki hiç sikinde değil. yalnız olur da galatasaray taraftarları "bu kişi özür dileyene kadar izlemiyoruz dizinizi" derse ve hatta galatasaray yönetimi ciddiye alırsa bu işi sonra görürüz kendisini.

    sizlere tek soru soruyorum, bugün içimizden biri bunu çukur setinde yapsa kendisi "heheh ne komik troll" mü diyecek? peki içimizden biri kendisi yerine bunu yapmış olsa oradan yaka paça alınmayacak mı? bunu rambo okan yapsa da trollük mü olacak?

    ehehe komiklik. ne komikliği lan, adam ünlü diye g.tünüz başınız oynuyor hemen. biraz karakter sahibi olun.
322 entry daha
hesabın var mı? giriş yap