1 entry daha
  • cumhuriyet halk partisi'ne bir gram faydası olmayan ama başka ilçelerin (defne, samandağ) oyuyla 2 dönem boyunca vekillik yapan (yapan derken lafın gelişi) mevlüt dudu'nun, yakın zamanda ayrıldığı eşi.

    eski kocası gibi bunun da partiye bir gram faydası olmayacaktır. tek özelliği eski kocası gibi başka ilçelerden gelen oylarla meclise girip mamalanmak olacaktır.

    chp hatay'da her seçimde bunu yapıyor ama bu durum partiye fayda yerine zarar getiriyor. (bkz: 2015 genel seçimleri). bakalım ne zaman akıllanacaklar.

    merak ettiğim bir konuysa chp'nin; karı-koca olan bu kişileri 3 dönem (şimdilik 3) boyunca neyin kafasını yaşayarak aday gösterdikleri.

    yahu arkadaş payas'ta kaç tane chp oyu var da sen bu kadını aday gosteriyorsun. payas, genel seçimlerde chp'nin 3. sırada, yerel seçimlerdeyse 4. olduğu, referandumlarda akp ne istiyorsa o sonucun çıktığı küçücük bir ilçe olmasına rağmen 2. sıradan mv adayı çıkartabiliyor. sana her seçimde türkiye rekorları kazandıran ve şehrin en büyük 3. ilçesi olan defne'dense sadece 1 kişiyi onu da alay eder gibi 9. sıradan gösteriyorsun. bu nedir abi biri bana anlatsın.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap