• şu habere bakınız;

    “bahçeli ‘cumhur ittifakı’nın meclis çoğunluğunu kaybedeceğini söyleyen kişileri ağır sözlerle hedef aldı. “bu iddia sahiplerinin ya ruh sağlıklarında, ya da zeka seviyelerinde ağır bir sorun vardır” diyen mhp lideri, “mhp’ye kürtler oy vermez. sayın erdoğan bu nedenle oy kaybediyor” dendiğini belirterek “bu çevreler, ‘cumhur ittifakı’na çomak sokmak için deve olsalar iğne deliğinden geçecekler. hele bir gürkan hacır, hele bir nevzat çiçek ve türevleri var ki, sanırsınız fitne geçit merasimi yapıyor!” ifadelerini kullandı.”

    http://www.diken.com.tr/…-bahceliye-yakistiramadim/

    ne demiş yani nevzat çiçek ve gürkan hacır? sadece siyasal bir analiz yapmış. ne hakaret etmiş, ne iftira atmış. basit bir siyasi analiz. ama bahçeli öyle bir yorum yapmış ki sanki bu isimler, cumhur ittifakına değil, türkiye cumhuriyeti’ne hakaret etmiş, bütünlüğüne kastetmiş gibi...

    bölücülük, sadece toprağı bölmekle olmaz; duygudaşlığı, birliktelik ruhunu, toplumsal itidalliği bölmek de bölücülüktür. hatta diğerinden çok daha tehlikelidir ve toprak bölünmesinin ilk adımıdır.

    devlet bahçeli, hiçbir açıklamasında ülkedeki ekonomik çöküşe, adaletsizliklere, çirkinliklere tek laf etmezken, küçücük konularda beklemeden nefret kusmakta.

    herkesi terörist ve vatan haini ilan eden toplumsal itidalliği bölen zihniyetin baş aktörü olarak, en basit konularda bile kişilere ve kitlelere ağır ithamlarla, hakaretlerle saldırmakta. insanları, yukarıdaki haberde olduğu gibi hedef göstermekte.

    bugünkü okuduğum haberle, artık devlet bahçeli’nin akli dengesinin yerinde olmadığına, cumhur ittifakı’na destek vermeyi düşünenlerin dahi rahatsız olacağı ölçüdeki saldırının nelere yol açabileceğinin idrakinde olmadığına kanaat getirdim. o nedenle zaten bütün ülkücüler de bu bölücü dilli adamın peşini bıraktı.

    en kısa zamanda türk siyasi tarihinin çöplüğüne karışacak bu adamın bu nefret söylemlerini bırakıp, bir iki laf da ekonomi konusunda etmesini bekliyoruz.

    edit: yetmezmiş gibi bir de ülke için “çok önemli bir konu” olan suç babası alaattin çakıcı’nın serbest kalması için çırpınıyor.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap