1 entry daha
  • bu muhalefeti görüp sandığa gitmeyen seçmene sırf bu yüzden bir şey diyemiyorum, çünkü oy verdiği parti daha kendisine verilen oya sahip çıkamıyor.

    sadece geçen referandumdaki hayır ve ötesi 16 nisan 2017 referandum ön raporuna bakılsa bile delirmemek mümkün değil. oyların %25'ine sahip tutanaklardan çıkan sonuca bakın: "1. başta şanlıurfa’nın akçakale, viranşehir, hilvan ve muş’un hasköy, yozgat’ın çekerek ilçeleriyle, sakarya’nın akyazı ilçesi olmak üzere; 961 adet seçmen sandığında kullanılan oyların tamamı, yani yüzde 100’ü evet mühürlü olup, hayır mühürlü oy adet ve yüzde olarak sıfır’dır.
    2. yapılan incelemelerde, yukarıda söz konusu edilen ve oyların tamamı evet çıkan 961 sandığın yüzde 30'unda, seçmenlerin tamamının yani yüzde 100’ünün firesiz sandığa gittiği anlaşılmaktadır.
    3. urfa ili viranşehir ilçesinde kullanılan oylara ilişkin seçmen listelerinde yer alan seçmen imzalarının aynı olduğu; dolayısıyla tek elden çıktığı anlaşılmaktadır.
    4. 7 bin 48 adet seçmen sandığında, kullanılan oy sayısının ilgili sandıktaki seçmen sayısına eşit olduğu veya sandık görevlileri de dikkate alındığında, seçmen sayısı ve sandık görevlileri toplam sayısından da fazla olduğu tespit edilmiştir. söz konusu sandıklarda kullanılan oyların toplamı 1 milyon 672 bin 249'dur. bu oyların yüzde 60,7'si "evet" olarak gerçekleşmiştir."

    sadece bahsi geçen ilçeleri tutacak bir organizasyon ile bugün sol frame'de at koşturan 23 mayıs 2018 dolar kuru hakkında bu kadar entry girilmiyor olabilirdi.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap