2640 entry daha
  • etrafimda ve sozlukte sikca karsilastigim enteresan bir durumu ilan etmek isterim: dolar yukseldikce zevkten dort kose olan insanlar var. bunlarin ekseriyeti recep tayyip erdogan ve akp karsitligiyla goze carpiyor. peki akp karsitligi dolarin yukselisine sevinmeyi hakli kilar mi ?

    bu noktada su hatiranizi akliniza getirmenizi isterim. hani sinava hazirlanirken etrafta bazi tipler vardir. onlar aslinda hic hazirlikli degildirler ya da konsantre olmamis, gonulsuz tiplerdir. zorla dershaneye giderler, kaytarmak icin ince eler sik dokurlar. ıptal olan dersi bayram ilan ederler ama telafi derslerine de isyan ederler.

    iste bu tip insanlar da etraflarinda vaz gecen, ayagi takilan biri olunca zevkten dort kose olurlar hani, nedense boyle gelip baltali illah gibi olumsuz olumsuz konusurlar ya da kulaginiza seytan gibi nefsi seyler uflerler. *

    ıste bence bu dolarin artisina sevinenle, arkadasinin dususune sevinen insan arasinda buyuk bir ortaklik var. hatta bunlar neredeyse ayni bence.

    bence bu insanlar uzay zaman duzleminde "karadeligimsi" bir agirlik. ne kadar umut varsa aydinlikla beraber iclerine cekip yok ediyorlar.

    basarisizligin agirligi diyebilir miyiz?
    bence diyebiliriz.
5367 entry daha
hesabın var mı? giriş yap