• an itibariyle yayınlanmış oyun modudur. bu modu oynayabilmeniz için konsolunuzda fifa 18 sekmesine gelerek options tuşuna basıp güncellemeleri kontrol et demeniz yeterli. her türlü soru için yeşillendirebilirsiniz.

    not: bu başlık fifa 18 ve ultimate team başlığı ile karışmaması için açılmıştır.

    edit: güncellemenin boyutu 5,956 gb’dir. herkese bol şans. bol bol paket açmaya çalışın ilk zamanlarda kadroyu iyi yaparsanız sonrasında zorluk çekmezsiniz.

    edit2: ilk olarak izlenimlerim gayet başarılı. transfer pazarı olmaması gayet güzel. herkes eşit şartlarda başlıyor gibi gözüksede önceki fut takımından coinsi olanlar daha fazla paket açacağı için daha hızlı kadro kurabilecekler.

    gözüme çarpan ilk yenilik uzatma dakikasını saniyeyle birlikte gösteriyor olması. sbclerde temel olanları hemen yapmanızı öneririm. ardından ikon sbcsi var onu da hemen yapın iyi bir icona sahip olun derim.

    oldu da paketten aynı oyuncu çıktı diyelim bu durumda hızlı sat yapmayın. kopya arşivi diye bir sekme getirmişler direk kopya oyuncuyu oraya gönderin sbclerde kullanırsınız.

    paket içerisinden çıkan altın paketi ve premium altın paketlerini dünya kupası oyun modunda değil diğer futta kullanabiliyorsunuz. bu nedenle arada bir ultimate team menüsüne gidip oradaki paketlerinizi de açın.

    edindiğim tecrübeleri aklıma geldikçe buradan paylaşacağım. sevgiler saygılar.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap