6 entry daha
  • zach çok çalıştı bu iş için. biraz da kanala güvenerek daha ilk bölüm yayınlanmadan çektiler dizinin çoğunu. ben zach braff varsa bir işin içinde o işin kötü olamayacağını düşünüyorum. diziyi izleyince de nette dolaşan yorumlar kadar kötü olmadığını gördüm. daha ilk bölümden olayın içine girip merakla diğer bölümleri beklemeye başladım. zaten yıllardır bekliyorum diziyi, biriksin bölümler de izleyeyim dedim. hop iptal olmuş.

    internet hayatımıza girdiğinden beri şu internet mecrasında yazılanlara çok takılıyor insanlar. film tarihinin en iyi filmlerinden biri hakkında "bu ne lan yarrak gibi film" yorumunu bile görebiliyorsunuz.

    emin olun seinfeld, friends gibi efsaneleşmiş diziler şu dönem başlasaydı belki ilk belki ikinci sezondan sonra iptal edilirdi. çünkü kanallar dizileri belli test gruplarına izlettikten sonra yayınlıyordu. bu test gruplarını oluşturan insanlar belli kesimden seçmece insanlardı. belli dönemler tekrar göreve çağırılıp yorumlarına göre dizi yeniden şekilleniyor, hoşlanılmayan karakterler çıkartılıyor ya da değiştiriliyordu. internet yaygınlaştığından beri kanallar bu test gruplarına gerek duymayıp internette yorumları okumaya başladı.

    günümüzde herkes bir yorum belirtme ihtiyacı duyuyor, diziyi izlemediyse bile "pok gibi ehiehi" deyip geçiyor. herkes herşeyi söyleyebiliyor artık. amerikan izleyicisi de ülkemizdekiler gibi tüketmeye o kadar alışmış ki, the godfather'ı gömüp kurtlar vadisi ayarında şeyleri övebiliyor ya da dünyanın en iyi filmi "esaretin bedeli"dir diyebiliyor.

    diziye gelirsem bence oyuncular çok iyi seçilmişti, zach o kadar yakışıyordu ki diziye etrafında beyaz bir ışık var bu adamın. her filmini, her yapımını izledim. tamamen samimiyetiyle götürüyor olayı. instagram'da arada canlı yayın açıp insanlarla konuşuyor.

    umarım yeni bir film yapar da kendine gelir ya da diziyi netflix gibi bir ortama satmayı başarır da yeni bölümleri izleriz.
hesabın var mı? giriş yap