6 entry daha
  • yalniz kadin genel olarak sevgilisi olmayan kadin olarak kullanilsada aslinda tam manasi kimsesiz kadindir. tek basina , kimsesi olmadan yasayan dahasi yasayabilen kadindir .
    yalniz olmasindaki sebepler cesitlidir .*
    bunun icin kalabaliklara karismadan once yapmasi gereken oncelikleri vardir ki bu oncelikler kisiyi yalniz olmaya iter .

    kendini egitmek, en zoruda budur . kim oldugunu anlamaya calisirken bircok sey yasar bu sirada etrafina ayak uyduramaz. muhtemel kalabaliklara ne oldugunu bile bile girme istegindendir .(bkz: kendini bulma)

    egitim: her kadinin basindaki vesvefedir. yok universite yok staj yok yurt disi egitimi derken egitimini yapmak ugruna kendini unutur ve daha cok gelistirmekle ugrasir . bu asamada tek kalabalik oldugu yer kitap ve muziklerdir .

    kariyer: bu kadar egitimin bir sekilde kullanilmasi gerektigini dusunup kendi ayaklari uzerinde durmaya calisir. sonra bu ona; guc , kibir , ukalalik, begenememe , aseksuellik olarak geri doner .

    guzellesme :ki bu ugurda bir muddet kadin ,kendine dondugunden etrafi goremez(bkz: #6906241)

    guven: yasanilan iliskilerden sonra kendini kapatan kadindir .
    soylesi bir erkek soyleminden yola cikilirsa "yalnizsan cirkinsindir" belki cirkin oldugunu dusunen kadin olabilir bu konuda saibeli yorumlar vardir .

    guc : kadini yalnizliga iten en buyuk hastaliktir bu . oyleki ailesine bile yabancilasir . konusmayi sevmez sadece yasar bunun bir ust kademesi ise guclu oldugunu sanan gucsuz kadindir *.

    dusunme : dusunen kadin yalnizdir. buyuklerin dedigi gibi kadinin dusunmesi iyi degildir .hem erkek icin hem kadin icin . sacta beyazlik , yuzde kirisiklik ruhda bezginlik yasamda yalniz yapar
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap