7 entry daha
  • lütfen instagram hesabınıza "dr." eklemeyin. kusasım geliyor.

    lütfen ortamlarda tıp okuduğunuzu söyledikten sonra atomu parçalamışçasına 3-5 saniye sessiz sessiz edalara girmeyin. (yapıyorlar bunu ben şahidim)

    lütfen sırf tıp okudunuz diye her kızın sizinle ilgileneceğini düşünmeyin. bazı kızlar mesela aksine daha sosyal, daha az yoğun insanları istiyor hayatında. gerçekçi olun.

    lütfen hijyeninize ultra dikkat edin. gün içinde elini yıkamayan bir doktorun tedavi için bile olsa bana dokunmasını katiyen istemem. mide bulandırıcı.

    genel olarak çoğu tıpçı asosyal ve inek tipler olduğu için insan ilişkileriniz çok zayıf, espri desen yok güzel enerji desen yok. tedavi olurken bile lafı ağzınızdan zorla alıyoruz. hastalığımın ne olduğunu öğrenmek için bile strateji geliştirdiğimi biliyorum. bu yüzden lütfen kendinizi sosyal anlamda da geliştirmeye çalışın. kabul ediyorum, çok çalışmanız gerekiyor derslerden dolayı çok zorlanıyorsunuz ama bahsettiğim konu da çok önemli.

    son olarak da, siz tıp okuyorsunuz, sağlığımız büyük oranda size emanet, iyi ki varsınız. umarım hep gelişime açık insanlar olursunuz.
    (2 yıl önce tedavi olduğum aile hekimi hariç, sen çok kabasın, sen öyle kal.)
164 entry daha
hesabın var mı? giriş yap