3 entry daha
  • gerek radyo programında gerek albümlerinde herkese hitap edecek çeşitte şiirler okuyan yorumcu şair. lâkin bunu sırf "güzel olan kimden olursa olsun kabûlümdür" düşüncesiyle değil, birazcık da pazar payı hesabıyla yapmaktadır.
    şîveli okuduğu şiirlerde yorumu müthiştir, tek geçilesidir; henüz daha iyisine rastlanmamıştır. o kadar yerli, öyle samîmî okur ki hayran kalır, bir müddet tesirinden kurtulamaz, kimini hatırlayınca güler, kimini düşününce derinlere dalıp gider dinleyen.

    (geçen yaz* trtde geç saatte naklen yayınlanan kahve bahane programını ilkin tatlı bir kız sunuyordu, derken bir gece baktık ki b.g.* de katılmış sunuma. abimiz bir iki program ısındıktan sonra hızını alamadı, biraz radyoculuktan gelen îtiyatlarından, biraz da sanırım "sadece radyoda değil tvde de coşarım alimallah" diyerek gaza gelmiş olmasından dolayı hikâyeler anlatmaya, sözü tatlı tatlı uzatmaya, türlü numaralarını sergilemeye başladı. allahtan pek baymadı yine de. ama olan, o tatlı, gülüşü kendinden de tatlı sunucu kıza oldu. garibim bedirhan'ın gölgesinde kaldı, silinip gitti. takım ruhuna uymaz bu davranış.)
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap