• bir an önce yapılmalıdır. bir tv kanalında bir moderatör ile birlikte karşılıklı saygı ve medeniyet çerçevesinde konuşmalılar.

    tıpkı yandaşların birlikte yaptıkları yalama programlar gibi. tam tersini yapacaklar sadece.

    umut dağıtsınlar, yüzümüzü güldürsünler, hiçbir şey olmasa mutlu oluruz. sizler de varsınız bu ülkede deriz. oylama 2. tura kalırsa tek bir adayda birleşme mesajı en güzel şekilde söylenmeden verilir. yeter ki aynı dili konuşunlar. eğitim, sanayii, kalkınma, kadın, kültür, sanat, ekonomi, tarım, hayvancılık, dış politika... neler neler. herkesin şikayet ettiği konularda da ortak bir dil yakalanabilir.

    malum kişiye canlı yayın yapmak için meydan okumak da anlam kazanır bu sayede. bu yayınla ne duruma düştüğümüz apaçık ortaya konur.

    muharrem ince: "sayın recep tayyip erdoğan bizimle canlı yayına hiç çıkmayacak mı? bak ne güzel konuşuyoruz.

    meral akşener: "boş verin sayın ince, ağzımızın tadı kaçmasın. halkın yarısından fazlasının adaylarıyla konuşmasını bilmeyen bu ülkenin cumhurbaşkanı olamaz. kendi halkından da kopmuştur.

    muharrem ince: "sarayından bizi izliyordur şu an zaten."

    meral akşener: "ancak oradan izler. tam ona yakışan şekilde. bu arada afyon mermerleri serin tutarmış doğru mu sayın ince?

    muharrem ince: "bir hindistan mermeri gibi değil. esiyordur püfür püfür."

    ahahahahhaha

    ne paslar ne goller hayalimde canlanıyor.

    keşke olsa, izlenme rekorları kırılır. yayından alınan kısa videolar sosyal medyayı sallar, gündem olur haftalarca. yeter ki içeriği, kurgusu istediğimiz gibi olsun.

    ah ah, keşke görseler bunu ve yapsalar. düşünmesi bile heyecan verici.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap