1 entry daha
  • aslında omurgasızlıktır ama onu yapmak zorunda olan kişinin bazı haklı gerekçeleri de olabilir. ticaretle uğraşıyordur, bakmakla yükümlü olduğu insanların nafakası söz konusudur, hastadır devası bir akp'linin elindedir, çocuğunu istediği bir okula yazdıracaktır vs.
    ama hiçbir gerekçe omurgasız olmayı çok da haklı çıkarmaz.
    şahsen ben 100 akp linin içinde yıllardır çalışan biriyim. aleviyim, bektaşiyim, sosyalistim, zazayım. onlara göre her türlü boğhluk var bende. hepsi de beni bilir ve tanır. kimliğimi yıllardır hiç saklamadım aklımdan dahi geçmedi. ne onlara benzemeye çalıştım ne de siyasi olarak onlarla aynı fikri düşünme taraftarı oldum.
    ama yaşam şeklimle, hayata insanlara bakışımla, işteki başarı ve etik değerlerimle onlardan hep saygı ve sevgi aldım hala da alıyorum. kıyamet gibi çevrem de var. bir telefonla işimi yapacak sağlam akp'li arkadaşlar da var.
    özetle ideolojiniz ne ise dini inancınız ne ise onu doğrusuyla hayatınıza yansıtırsanız siz her çevrede sevilir ve saygı görürsünüz. saygı görmek için lütfen düşüncelerinizi olmadığınız şekilde yansıtmaya kalkmayın. omurgasız damgası en aşağılık damgalardandır.
    ha bu arada insanlar ilme ve bilgiye saygı duyuyor. kendinizi yetiştirin ve saygı duyulacak bilginin peşinde olun. kimse size birşey yapamaz korkmayın.
    omurgasız olmak cesur olmaktan daha zordur. açık verme korkusu yaşarsınız.
hesabın var mı? giriş yap