• oraya bir + 44/45 katılımcı yazmanızı rica ediciğim.
    şirketçe örgütlendik, yetmedi apartmanlarımızı da örgütledik. şu yandaş medya ve bu medyanın körleştirdiği milletimiz gerçekleri belki görür diye.

    edit: aşağılarda bazı edepsizler, atm falan filan ayağı yapıp koskoca bir ilçeye ve bu ilçenin sakinlerine çamur atmaya gayret etmiş olabilir.
    acıbadem mahalle muhtarı mete sertbaş, doğma büyüme acıbadem sakini olarak bunlara ve bunların besleyip büyüttüğü şerefsiz hainlere gereken cevabı kahramanca şehadetiyle vermiştir.
    ancak bu aşağıdakiler gibi monşerler; bu halktan kopuk, vatandaşını aşağılamalarıyla meşhur bu münafıklar, aşağılık bir "atm kuyruğu" söyleminden başka tutunacak dalı olmayan bu devlet düşmanı-parti yandaşı insanlar, mete sertbaş'ın ve diğer 15 temmuz şehitlerinin aziz hatırası için yapılan bağışların hayasızca yandaş zenginlere peşkeş çekildiğinden bihaber olabilir. haber

    bunlar, bu soysuz beslemeler, çok değil daha üç-dört gün önce askeri yine siyasete karıştırmış, bir ordu komutanını iftarlarda siyasi malzeme yaparak halk nezdinde sorgulanır hale düşürmüş ve utanmadan bunu savunuyor olabilirler.

    bu monşerler, kendi oturdukları ultra lüks süslüman rezidanslarını kaybetme korkusuyla, gariban bir fizik öğretmenine tehditler savurmak gibi aşağılık eylemlerle, seviyelerini ve birikimlerini milletimizin gözünün önüne sermektedir...
368 entry daha
hesabın var mı? giriş yap