3 entry daha
  • cranberries'in cover'ladığı versiyonu bu aralar farkettiğim üzere bütün londra lokasyonlu* benzerleri gibi pek sevdiğimiz notting hill adlı filmin soundtrack'inde yer almakta, filmin en güzel sekanslarından birinde geçtiği için kolayca hatırlanmaktadır.

    julia roberts'ın oynadığı ünlü sinema yıldızı julia roberts (hatırlayamadım ve bakmaya üşendim) hyü grent'i terketmiş, amerika'ya gitmiştir, çünkü o ünlü bir sinema yıldızıdır da ondan anladın mı armedyus aptalı!

    neyse konudan çok sapmadan devam etmek istiyorum, hyü her filmde giymek üzere anlaşma yaptığı dar mavi gömleği ile göğsü bağrı açık notting hill denen bohem semtte gezinmekte, bir yandan semt pazarındaki meyve sebzeye bakmakta bir yandan da julia'yı düşünmektedir (hangi sebzeden referans almakta olduğunu yönetmen bize bırakıyor) hyü o kadar dertlidir ki bu esnada arka planda close to you çalarken mevsimler değişir, erkek arkadaşı ile öpüşen kadın hamile kalır hatta çocuğunu doğurur (bu türk kızlarına çok yanlış bir mesaj veriyor, öpüşerek hamile kalmazsınız), londra sakinleri kışlıklarını çıkarır, atkılarını sarınırlar, yağar yağmur çakar şimşek, hyü hala göğsü bağrı açık, gözleri ile aynı renk gömleğiyle dolanmakta julia'sız hayata kahretmektedir.

    sonra çıktı bu adam bridget jones diary'de çok yanlış adamı oynadı. kafam karışıyor benim, biz türk insanı olarak, misal hulusi kentmen'i kötü adam rolünde görsek adapte olamayız o filme. ama kabul etmek zorundayız, daniel o kadar kötü bir adamdı ki mark darcy ikinci izleyişte gözümüze adonis gibi gözüktü. (konudan da nasıl saptım belli değil)
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap