4 entry daha
  • sünni, sünni ateist, sünni deist terbiyecisi. sünniye sünni diyemeyen, sünnilikten bahsedemeyen tiplerin reformcu ilan etmeye çalıştığı yazar.

    hakkımda atıp tutanlar çoğalmış, kimi okuyorsunuz önce benden dinleyin: ben sadece kurandan öğrenmeye, allah'ın indirdiğine uymaya çalışan bir müslümanım. bütün mealler hatalı! bu mealler hadis, sözlük, tarih etkisinde yazılmış, ayetlerin ayetleri açıkladığı bir yöntemin uygulanması gerektiğini savunuyorum.

    dolayısıyla sadece kuran diyen namasteciler, vitrine "kuran müslümanı" yazıp tezgahın altında ayıklanmış hadis ve yaşayan sünnet barındıranlar, rekata kadar sadece kuran taklidi yapan gelenekçiler, arapça bilen namasteci profesorler, kuran'a iman ediyormuş taklidi yapan deist pırofesörler ve sevenlerini üzmeye devam edeceğim. öyle salat-tesbih-hamd yerine namaz yazmakla olmuyor bu işler...

    bütün mealler hatalı diyorum biri çıkıyor ultra mealist diyor, mezheplere gruplaşmalara karşıyım biri çıkıyor adnancı diyor. bu tip ciddiye bile alınmayacak dezenformasyoncu tiplere cevap vermek zorunda kalıyorum.

    özelden kafa ütüleyen malı engelleyen yazar. kuran dışı kaynağın mı var afferim sana! ben bunun şirk olduğunu düşünüyorum çünkü allah kuran'da bilmemiz gereken her şeyi açıklamıştır! allah her türlü eksiklikten uzaktır ve bize eksik bilgi vermemiştir. sana cilt cilt kitaplarınla mutluluklar dilerim. kalkıp kitap yüklü eşşek olduğunu kanıtlamana gerek yok.

    "millet ittifakında fitne çıkarmaya çalışan, iyi parti trolü." demiş tipin biri. iyi parti trolü ne mk, tipin biri trol demesin diye kendi görüşlerimizi savunmayacak mıyız. dangalağa bak gitmiş bir sürü kullanıcının altına aklı sıra fişleme yapmış işsiz midir nedir. özelden kafa sken malı engelliyorsun gelip kullanıcı adı altına pisliyor.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap