6 entry daha
  • köpeklerin önünde işemek ne zamandır suç. ahlakı bozuldu sanki hayvanın. hayvanseverlerin içinde çok fazla ruh hastası var.

    ortada köpeğin önünde işemek ne diyerek cazgırlık yapan sözde hayvanseverin lincinden kaçan bir gariban var. karşısında ki insanla adam akıllı iletişim kursa o köpek arabanın altında kalmayacaktı şöför kadar kadının da suçu var.

    ben çok hayvanseverim diye ortalarda pos kasıp çığırtkanlık yapacağınıza insanlarla daha doğru iletişim kurun.

    edit büdüt :

    hayvansever hanımefendiden basın açıklaması yapmış. gülerek paylaşıyorum.

    --- spoiler ---

    arkadaşlar biz şimdi jandarmaya gidiyoruz evet bir canımızı kaybettik.?? bu şahıs her ne olursa olsun cezasız kalmıcak. öyle ulu orta yerde işiyorum diyemez.biliyoz mu ne için ordaydı. alınacak peşındeyiz . biz üstüne gelmeseydik görmeseydik ne olacaktı.hiç dúşündünüz mü ?

    ulu orta meydanda tuvaletı yapılmaz. orda bîr sürü kayalık çalılık vardı. neden özellikle o alanı tercih etmişti. sîzler için o can önemli olmayabilir ama benim için çok önemli. elimle besliyorum hergün emek veriyorum.

    lütfen yorum yaparken şahsıma değil o canı düşünerek yorum yapın.benle sorunu olanlar lütfen sayfami işgal etmeyin. boş boş yorum yapmayın.burda anlaşılıyo ki sizin o can umrunuzda bile değil. yazıklar olsun size...
    --- spoiler ---
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap