• aslında başlığın tam hali "küresel ısınmaya aslında mikail'in yaptığı grevin neden olması"olucaktı karakter sınırına takıldı.

    daha önce bazı yazar arkadaşlarımızın da ortaya koyduğı gibi bir süredir 4 melek arasında anlaşmazlıklar var.
    (bkz: dört büyük melek arasındaki gelir adaletsizliği)
    ortada büyük bir haksızlık olduğu aşikar.çünkü 2 melek it gibi çalışıp eve geldiğinde ayaklarını uzatıp şöyle dinlenmeye bile vakit bulamazken diğer 2 melek yan gelip yatmakta,gününü gün etmektedir.
    kurulu bir melek sendikası olmadığı için ve evren, tanrı tarafından khk'larla yönetildiği için melekler isyan edip hakkını alamamakta ve bu düzen yıllardır sürüp gitmektedir.
    ancak 2013 yılında gezi parkı olaylarından bugüne havalarda bir değişim ve mevsimleri şaşırma gözlemlenmektedir.kulislerde mikailin gezi olaylarından etkilenip direniş göstermeye başladığı konuşuluyor,bunun neticesinde hava durumu ve mevsim geçişlerinde problemler yaşanıyor.ilk başlarsa azrailin de ona katıldığı söylense de daha sonra iktidarın tarafını seçmiş ve güçlü olanın yanında durmuştur.
    bizim yapmamız gereken artık küresel ısınmaya karşı bir farkındalık başlatmak ve insanları gaz emisyonu,deodorant vb. saçma konularla ilgilenmesinden vazgeçirip.tanrıya,mikaile 3600 ek göstergesini vermesi için dua etmektir.bugün cuma namazında herkesin tanrıyla bu konuyu ele almasını ve ona bu konudaki hassasiyetimizi bildirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap