76 entry daha
  • lewy cisimcikli demans (lbda) olma olasılığı yüksektir.

    postür bozukluğu, motor sistemindeki bozukluklar (el titremesi vs), realiteden sapması/hafıza problemleri , paranoya hali vs. gibi semptomlar bu hastalığa işaret ediyor ama tabii ki iyi bir nöroloğun daha yakından takip edip bir an önce doğru teşhisi koyması gerekiyor.

    bak aktroll kardeşim rte'nin semptomlarını az çok gösterdiği lewy cisimcikli demans, çok dalga geçtiğiniz ecevit'in parkinson'undan bile ciddi bir hastalıktır. semptomlar gün be gün kötüleşerek 5-6 yılda öldürür. güçler ayrılığı olduğu bir dönemde daha bundan hafif bir hastalıkla boğuşan ecevit'in zamanında devletin işleyişi ile tüm güçlerin tek bir adamda toplandığı bir türkiye'de daha ağır bir hastalıkla boğuşan rte sayesinde yaşayacaklarımızın farkını sen anlayabilir misin bilmiyorum ama ben hayal edebiliyorum o yüzden benim bunu buraya yazma nedenim kaygı: ülke kaygısı! yoksa rte'nin normal şartlarda sağlığı zerre umurumda değildir. hatta -yalan yok- hastalandığında içten içe sevinirim bile; çektirdiği kadar çekmesini istediğim için.

    erdoğan, yukarıdaki bir başka entryde de bahsedilmiş şeker hastalığından dolayı oruç tutmaz. yani o gördüğün durumlar oruç ile bağlantılı değil.

    türkiye'deki "özgür medya"ya şaşırtmayan bir şekilde yansımadı ama endonezya başkanvekili kendi ülkesinde yaptığı açıklamada son türkiye ziyaretinde gördüğü üzere rte'nin namaz kılmamasına da şaşırdığını söyledi. namaz kılmaması da gene bu motor fonksiyon ve postür sorunlarıyla bağlantılı olabilir.

    şimdi git dombra eşliğinde rte'ye oyunu gene bas, ama en azından sen o oyunu gözü kapalı basarken nelere mal olacağını da bilerek bas.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap